به گزارش خبرگزاری «حوزه»،حجت الاسلام برزو در ابتدای مراسم آغاز سال تحصیلی این مؤسسه که در سالن اجتماعات مجتمع امین قم برگزار شد، تصریح کرد: مقدم گرامی طلاب، دانش پژوهان و اساتید جامعه المصطفی را به محفل نورانی مراسم آغاز فصل جدید تلاش علمی ارج می نهیم.
وی در ادامه با بیان ان این که هر مجموعه آموزشی در هر مقطع تحصیلی با مخاطبانی خاص مواجه است خاطرنشان کرد: برخی از مخاطبان به جهت استعداد، تلاش، زحمت و پشتکار نسبت به سایر دانش پژوهان و طلاب درخشان تر عمل می کنند که از آن ها به عنوان ممتازین و نخبگان یاد می شود.
معاون آموزش مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی افزود: اگر بخواهیم مرزهای دانش را درنوردیم و در حوزه تولید علم درست عمل نموده، علاوه بر علوم اسلامی به علوم انسانی هم بپردازیم و در این حوزه حرف جدیدی برای گفتن داشته باشیم، باید از نخبگان و ممتازین حوزه های دینی بهره مند شویم.
حجت الاسلام برزو کم توجهی به حوزه نخبگان را یکی از آسیب های نظام های آموزش صرف، عنوان کرد و ابراز داشت: متأسفانه در حوزه نخبه پروری آنگونه که باید به اقدامات قابل توجهی دست نیافته ایم.
وی با تأکید بر این که نخبگان المصطفی علاوه بر حوزه های آموزشی باید در عرصه های پژوهشی و فرهنگی نیز ممتاز باشند، اظهار داشت: شناسایی نخستین گام نخبه پروری است، تا ضمن ارائه خدمات ویژه در حوزه های آموزشی و پژوهشی، اساتید برجسته ای در اختیار ایشان قرار گرفته، در راستای پرورش و شکوفایی استعدادها قدم های ارزشمندی برداشته شود.
معاون آموزش مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی فرصت دهی برای ابراز توانمندی را یکی دیگر از ملزومات امور نخبگان عنوان کرد و اظهار داشت: طلاب ممتاز و نخبه باید در حوزه دانش ورزی پژوهشی ورودی قوی داشته و مقالات علمی قابل توجه و عمیقی را به مجامع بین المللی ارائه نمایند.
حجت الاسلام برزو با اشاره به این که باید فرصت های تدریسی برای طلاب ممتاز و نخبه در نظر گرفته شود، ابراز داشت: امیدواریم طلاب و دانش پژوهان مؤسسه آموزش عالی علوم انسانی با حضور پژوهشی ارزشمند، ضمن بهره مندی از توان مجموعه های پژوهشی المصطفی، با جدیت هرچه تمام در کارگاه های مقاله نویسی حضوری جدی داشته باشند، تا ضمن ارائه خدمات متقابل در راستای پویایی دانش های علوم انسانی اسلامی گام های مستحکم تری برداشته شود.